3 Days, 3 Quotes | Day 3

Happy Tuesday!

I was tagged by Jasmine (JASMINE’S READING BLOG) to participate in the 3 Days, 3 Quotes tag. Once again, it has been awhile since I have been tagged in anything really so I definitely appreciate the tag!

 

Rules

  • Thank the person who nominated you
  • Post a quote for 3 consecutive days (1 quote for each day)
  • Nominate three new bloggers each day

 

My quote for day 3 is…..

When the snow falls and the white winds blow,  the lone wolf dies but the pack survives.

When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives. Reunite, House Stark! Game Of Thrones. ASOIAF

Source

 

I’m tagging…..

YOU!

On this last day, if you come across this bpost and want to participate, then I tag you!


Follow me on: TwitterInstagram | Facebook

3 Days, 3 Quotes | Day 2

Happy Tuesday!

I was tagged by Jasmine (JASMINE’S READING BLOG) to participate in the 3 Days, 3 Quotes tag. Once again, it has been awhile since I have been tagged in anything really so I definitely appreciate the tag!

 

Rules

  • Thank the person who nominated you
  • Post a quote for 3 consecutive days (1 quote for each day)
  • Nominate three new bloggers each day

 

My quote for day 2 is…..

It is out choices, Harry, that show what we truly are, far more then our abilities.

LARGE Harry Potter Quote - Sizes 16x20 and up! Print from Watercolor Painting, "Choices", Harry Potter, Albus Dumbledore Quote, JK Rowling

Source

 

I’m tagging…..

Devyn | Spineless Bookwyrm

Kayla | Books and Blends

Addy | Addy Nikita Books


Follow me on: Twitter | Tumblr | Instagram

3 Days, 3 Quotes | Day 1

Happy Monday, bloggerverse!

I was tagged by Jasmine (JASMINE’S READING BLOG) to participate in the 3 Days, 3 Quotes tag. It has been awhile since I have been tagged in anything really so I definitely appreciate the tag!

 

Rules

  • Thank the person who nominated you
  • Post a quote for 3 consecutive days (1 quote for each day)
  • Nominate three new bloggers each day

 

My quote for day 1 is…..

He thinks he’ll be remembered as the villain in the story. But I forgot to tell him that the villain is usually the person who locks up the maiden and throws away the key. He was the one who let me out.

Source

 

I’m tagging…..

Ashley | Thrifty Bibliophile

Lexi | Lexi Temple Sparks

Victor | My Poor TBR


Follow me on: Twitter | Tumblr | Instagram

My Life in Books Tag

*This post contains affiliate links*

I found this tag over at YA Allegiance while snooping around. I absolutely LOVE book tags, so of course I couldn’t resist the temptation to do this one. Whoever created book tags, you are a GOD. Trust me, I’m never short on books to blog about/review, but it adds a little more fun into the scheme of things.

 

#1: Find a book for each of your initials

Answer: T. E. H.

Thirteen Reasons Why by Jay Asher

29844228

Eclipse (Twilight Saga #3) by Stephenie Meyer (Don’t judge me with your judgy eyes)

Eclipse (Twilight, #3)

Hardwired (Hacker #1) by Meredith Wild

Hardwired

 

#2: Count your age along your bookshelf. What is it?

Answer: “I don’t know about you, but I’m feeling 22…”

taylor swift celebs GIF

Book: The Awakening/The Struggle (The Vampire Diaries #1-2) by L.J. Smith

The Awakening / The Struggle (The Vampire Diaries, #1-2)

 

#3: Pick a book set in your city/country

Answer: There are a lot of, uhm, sexy time books set in Texas. Kind of freaks me out a little bit. I guess cowboys are a fetish? Who knows.

texas GIF by Miss America

Book: Friday Night Lights: A Town, a Team, and a Dream by H.G. Bissinger

Friday Night Lights: A Town, a Team, and a Dream

 

#4: A book that represents a destination you’d love to travel to

Answer: United Kingdom

Book: Me Before You (Me Before You #1) by Jojo Meyers

Me Before You (Me Before You, #1)

 

#5: A book that is your favorite color

Answer: “Blueeee oooo-oooo looks good on the sky, looks good on that neon buzzing on the wall but darling, it don’t match your eyes” Blue Ain’t Your Color – Keith Urban

blue arrested development GIF

Book: Tower of Dawn (Throne of Glass #6) by Sarah J. Maas

Tower of Dawn

 

#6: A book that you have the fondest memories of

Answer: What else could it be other than Harry Potter? Childhood right there. First love. The works.

harry potter magic GIF

Book: Harry Potter #1-7 by J.K. Rowling

Harry Potter Complete Book Series Special Edition Boxed Set by J.K. Rowling NEW!

 

#7: A book that you had the most difficulty reading

Answer: If you don’t have difficulty getting through the ASOIAF, then I don’t know, we just can’t be friends, or I’m a loser maybe.

game of thrones sausage GIF

Book: A Clash of Kings (A Song of Ice and Fire #2) by George R. R. Martin

A Clash of Kings

 

#8: A book on your TBR that will give you the most accomplishment when you finish reading it.

Answer: Not even going to lie, this is the last three books of the ASOIAF series.

annoyed game of thrones GIF

A Storm of Swords (A Song of Ice and Fire #3) by George R. R. Martin

A Storm of Swords (A Song of Ice and Fire, #3)

A Feast for Crows (A Song of Ice and Fire #4) by George R. R. Martin

A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5) by George R. R. Martin

 


I’m going to pull a YA Allegiance right quick and if you are reading this consider yourself tagged!

Follow me on: Twitter | Tumblr | Instagram

Seven Days, Seven Black and White Photos of My Life: Day 7

I’ve seen a few bloggers participating in the SEVEN DAYS, SEVEN BLACK AND WHITE PHOTOS OF YOUR LIFE challenge. I decided to give it a go!

The only rules are: No people. No explanation. I’ll be posting one black and white photo from my life everyday for the next seven days.

If you’re reading this and want to join in, give it a shot!


Follow me on: Twitter | Tumblr | Instagram

Seven Days, Seven Black and White Photos of My Life: Day 6

I’ve seen a few bloggers participating in the SEVEN DAYS, SEVEN BLACK AND WHITE PHOTOS OF YOUR LIFE challenge. I decided to give it a go!

The only rules are: No people. No explanation. I’ll be posting one black and white photo from my life everyday for the next seven days.

If you’re reading this and want to join in, give it a shot!


Follow me on: Twitter | Tumblr | Instagram

Seven Days, Seven Black and White Photos of My Life: Day 5

I’ve seen a few bloggers participating in the SEVEN DAYS, SEVEN BLACK AND WHITE PHOTOS OF YOUR LIFE challenge. I decided to give it a go!

The only rules are: No people. No explanation. I’ll be posting one black and white photo from my life everyday for the next seven days.

If you’re reading this and want to join in, give it a shot!

Follow me on: Twitter | Tumblr | Instagram